گواهینامه  ISO ویژه صنایع غذایی 02144769456

 

گواهینامه  ISO ویژه صنایع غذایی 02144769456

گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی تقریبا 5 مورد میباشد ؛ لذا شرکتهای بسته بندی ، پخت وپز کترینگها ، فست فود همینطور بسته بندی صنایع غذایی میبایست اقدام نمایند جهت اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی .

مرکز مشاوره ایران گواه طی مقاله فوق میپردازدبه اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی ؛ ادامه مطلب :

مزایای اخذ گواهینامه ایزو توسط شرکت ایران گواه :

اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی توسط شرکت ایران گواه نه تنها اخذ گواهی ایزو تضمین میکند بلکه شرایط روند صدور گواهی ایزو ر اسرعت میخشد .

پیاده سازی الزامات استاندراد صنایع غذایی توسط شرکت ایران گواه بوسیله کارشناسان ایزو شرکت ایران گواه بصورت رایگان صورت میپذیرد .

مشاوره بابت انتخاب صحیح مرجع صدور گواهی ایزو ویژه صنایع غذایی همینطور اعتبار گواهینامه ایزو بصورت آنلاین همینطور حضوری .

خدمات مشاوره شرکت ایران گواه جهت اخذ گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی شامل موارد ذیل میباشد :

پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو22000 , گواهینامه IFS , گواهینامه حلال ، گواهینامه  BRC همینطور پیاده سازی الزامات استاندارد  HACCP .

آموزش کارگاهی ، کارگاه آموزش اهداف سیاسی ، تجزیه وتحلیل شکاف ، طراحی اسناد منجمله راهنمای کاربردی ، نظام نامه ، چارت سازمانی ، دستورالعملها ، آموزش حسابرس داخلی ، ممیزی داخلی ، اطمینان بابت ممیزی همینطور اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی .

 

بیشتر بخوانیم :

اخذ گواهینامه  GMP

 

استاندراد ایزو22000 :

گواهینامه ISO صنایع غذایی استاندارد ایزو22000 شناخته میشود . استاندارد ایزو22000 سال 2005 میلادی جایگزین استاندارد HACCP شد لذا ا زسال 2005 میلادی استاندارد ویژه صنایع غذایی استاندارد ایزو22000 میباشد .  ISO22000  سال 2018 میلادی توسط سازمان  ISO ویرایش گردید بنابراین ISO22000:2018  گواهینامه صادر میشود .

ایزو22000 الزامات ایمنی صنایع غذایی برشمرده میشود .

 

گواهینامه HACCP :

Hazard analysis and critical control points   تجزیه ، تحلیل خطر همینطور نقطه کنترل بحرانی  HACCP ویا حسب نامیده میشود .

استاندارد  HACCP یک رویکرد پیشگیرانه سیستماتیک جهت ایمنی مواد غذایی ا زخطرات بیولوژیک ، شیمیایی ، فیزیکی طی فرآیند تولید میباشد . بواقع استاندارد حسب تدابیری جهت کاهش خطرات فوق تدوین کرده .

استاندارد  HACCP سال 1960 میلادی توسط سازمان اداره ملی فضا نوردی امریکا تدوین شده سپس سال 2003 میلادی توسط سازمان جهانی ایزو ویرایش شده اصلاح گردیده تبدیل ب استاندارد ایزو22000 شد .

 

گواهینامه صنایع غذایی  IFS :

استاندارد IFS استاندارد(های) یکسان غذایی ، محصول و خدمات هستند. گواهینامه  IFS اطمینان حاصل میکندکه شرکتهای دارای مجوز IFS محصولی راتولید میکنند ویا خدماتی ارائه میدهندکه بامشخصات مشتری مطابقت داشته  ، درحالیکه بطور مداوم جهت پیشرفتهای فرآیند کار میکند .

IFS طی  سال 2003 بنام بین المللی غذا استاندارد تاسیس شد .

گواهینامه  IFS توسط مراجع صدور گواهینامه ایزو جهت صنایع غذایی صادر میگردد .

 

بیشتر بخوانیم :

اخذ گواهینامه ایزو9001

 

گواهینامه حلال :

استاندارد حلال توسط کشور(های) اسلامی جهت اطمینان بابت محصولات غذایی حلال تدوین گردیده . الزاما تمامی صنایع غذایی همینطور محصولات غذایی نیاز نداشته گواهینامه حلال اخذ نمایند . اغلب محصولاتیکه میخواهند طی کشور(های) اسلامی بفروش برسند لوگو حلال نیاز داشته بلحاظ اینکه مشتری اطمینان خاطر داشته باشد بابت ذبح اسلامی ویا حلال بودن محصولات غذایی .

گواهینامه استاندارد ویژه صنایع غذایی گواهینامه حلال نیز میباشدکه ویژه صنایع غذایی جهت بازار(های) کشور(های) اسلامی میباشد .

 

گواهینامه  BRC :

استاندارد  BRC ابتدا توسط کنسرسیوم خرده فروشی بریتانیا جهت ایمنی مواد غذایی سال 1998 منتشر شد . استاندارد  BRC جهت کمک بصنایع غذایی بعنوان معیار ایمنی مواد غذایی شناخته شده .

استاندارد  BRC کمک میکند جهت اطمینان خاطر مصرف کنندگان  محصولات غذایی جهت بررسی ایمنی مواد غذایی .

گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی میتوان نام برد ایزو22000 , استاندارد حسب , استاندارد حلال , استاندارد  FSCC2000  , استاندارد  BRS لازم بذکر میباشد استاندارد  GMP بنام تولید درشرایط خوب صرفا مربوطبه مواد غذایی نبوده درکل شامل مواد غذایی ، غذا ودارو ، آرایشی بهداشتی همینطور محصولات پزشکی میباشد .

پیاده سازی الزامات استاندارد صنایع غذایی همسو بوده باالزامات استاندارد  ISO9001  لذا پیشنهاد میگردد همزمان بااخذ گواهینامه ایزو صنایع غذایی گواهینامه ایزو9001 اخذ گردد .

متقاضیان اخذ گواهینامه ایزو صنایع غذایی توسط موتور جستجوگر گوگل کلمات کلیدی سرچ میکنند همانند :

استانداردهای بین المللی صنایع غذایی , استاندارد ملی مواد غذایی , گواهینامه های صنایع غذایی , انواع ایزو درصنایع غذایی , استاندارد صنایع غذایی  HACCAP , استاندارد های مواد غذایی اروپا , استاندارد های بسته بندی مواد غذایی , فهرست استانداردهای ملی مواد غذایی .

 

آماربازدیدکنندگان

مجموع بازدید کنندگان
59474
صفحات بازدید شده
1424959
صفحات بازدید شده امروز
3368
بازدید کنندگان امروز
322
صفحه منتخب امروز
بازدید از صفحات دیروز
3411
بازدیدکنندگان دیروز
454
صفحه منتخب دیروز
بازدید هفته گذشته
30815
بازدید کنندگان هفته گذشته
1608
صفحه منتخب هفته پیش

موقعیت شرکت

تهران – شهرک گلستان – خیابان بیگدلی – شهرک یاس – بلوار ولایت – کوچه میرهاشمی غربی – پ ۱۴– ط۳ – واحد ۶
شماره تماس:

51 94 76 44   021

56 94 76 44   021

67 59 764   0912

48 49 473   0922


آدرس ایمیل: [email protected]r