گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی 02144769456
گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی تقریبا 5 مورد میباشد ؛ لذا شرکتهای بسته بندی ، پخت وپز کترینگها ، فست فود همینطور بسته بندی صنایع غذایی میبایست اقدام نمایند جهت اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی .
مرکز مشاوره ایران گواه طی مقاله فوق میپردازدبه اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی ؛ ادامه مطلب :
مزایای اخذ گواهینامه ایزو توسط شرکت ایران گواه :
اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی توسط شرکت ایران گواه نه تنها اخذ گواهی ایزو تضمین میکند بلکه شرایط روند صدور گواهی ایزو ر اسرعت میخشد .
پیاده سازی الزامات استاندراد صنایع غذایی توسط شرکت ایران گواه بوسیله کارشناسان ایزو شرکت ایران گواه بصورت رایگان صورت میپذیرد .
مشاوره بابت انتخاب صحیح مرجع صدور گواهی ایزو ویژه صنایع غذایی همینطور اعتبار گواهینامه ایزو بصورت آنلاین همینطور حضوری .
خدمات مشاوره شرکت ایران گواه جهت اخذ گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی شامل موارد ذیل میباشد :
پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو22000 , گواهینامه IFS , گواهینامه حلال ، گواهینامه BRC همینطور پیاده سازی الزامات استاندارد HACCP .
آموزش کارگاهی ، کارگاه آموزش اهداف سیاسی ، تجزیه وتحلیل شکاف ، طراحی اسناد منجمله راهنمای کاربردی ، نظام نامه ، چارت سازمانی ، دستورالعملها ، آموزش حسابرس داخلی ، ممیزی داخلی ، اطمینان بابت ممیزی همینطور اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی .
بیشتر بخوانیم :
اخذ گواهینامه GMP
استاندراد ایزو22000 :
گواهینامه ISO صنایع غذایی استاندارد ایزو22000 شناخته میشود . استاندارد ایزو22000 سال 2005 میلادی جایگزین استاندارد HACCP شد لذا ا زسال 2005 میلادی استاندارد ویژه صنایع غذایی استاندارد ایزو22000 میباشد . ISO22000 سال 2018 میلادی توسط سازمان ISO ویرایش گردید بنابراین ISO22000:2018 گواهینامه صادر میشود .
ایزو22000 الزامات ایمنی صنایع غذایی برشمرده میشود .
گواهینامه HACCP :
Hazard analysis and critical control points تجزیه ، تحلیل خطر همینطور نقطه کنترل بحرانی HACCP ویا حسب نامیده میشود .
استاندارد HACCP یک رویکرد پیشگیرانه سیستماتیک جهت ایمنی مواد غذایی ا زخطرات بیولوژیک ، شیمیایی ، فیزیکی طی فرآیند تولید میباشد . بواقع استاندارد حسب تدابیری جهت کاهش خطرات فوق تدوین کرده .
استاندارد HACCP سال 1960 میلادی توسط سازمان اداره ملی فضا نوردی امریکا تدوین شده سپس سال 2003 میلادی توسط سازمان جهانی ایزو ویرایش شده اصلاح گردیده تبدیل ب استاندارد ایزو22000 شد .
گواهینامه صنایع غذایی IFS :
استاندارد IFS استاندارد(های) یکسان غذایی ، محصول و خدمات هستند. گواهینامه IFS اطمینان حاصل میکندکه شرکتهای دارای مجوز IFS محصولی راتولید میکنند ویا خدماتی ارائه میدهندکه بامشخصات مشتری مطابقت داشته ، درحالیکه بطور مداوم جهت پیشرفتهای فرآیند کار میکند .
IFS طی سال 2003 بنام بین المللی غذا استاندارد تاسیس شد .
گواهینامه IFS توسط مراجع صدور گواهینامه ایزو جهت صنایع غذایی صادر میگردد .
بیشتر بخوانیم :
اخذ گواهینامه ایزو9001
گواهینامه حلال :
استاندارد حلال توسط کشور(های) اسلامی جهت اطمینان بابت محصولات غذایی حلال تدوین گردیده . الزاما تمامی صنایع غذایی همینطور محصولات غذایی نیاز نداشته گواهینامه حلال اخذ نمایند . اغلب محصولاتیکه میخواهند طی کشور(های) اسلامی بفروش برسند لوگو حلال نیاز داشته بلحاظ اینکه مشتری اطمینان خاطر داشته باشد بابت ذبح اسلامی ویا حلال بودن محصولات غذایی .
گواهینامه استاندارد ویژه صنایع غذایی گواهینامه حلال نیز میباشدکه ویژه صنایع غذایی جهت بازار(های) کشور(های) اسلامی میباشد .
گواهینامه BRC :
استاندارد BRC ابتدا توسط کنسرسیوم خرده فروشی بریتانیا جهت ایمنی مواد غذایی سال 1998 منتشر شد . استاندارد BRC جهت کمک بصنایع غذایی بعنوان معیار ایمنی مواد غذایی شناخته شده .
استاندارد BRC کمک میکند جهت اطمینان خاطر مصرف کنندگان محصولات غذایی جهت بررسی ایمنی مواد غذایی .
گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی میتوان نام برد ایزو22000 , استاندارد حسب , استاندارد حلال , استاندارد FSCC2000 , استاندارد BRS لازم بذکر میباشد استاندارد GMP بنام تولید درشرایط خوب صرفا مربوطبه مواد غذایی نبوده درکل شامل مواد غذایی ، غذا ودارو ، آرایشی بهداشتی همینطور محصولات پزشکی میباشد .
پیاده سازی الزامات استاندارد صنایع غذایی همسو بوده باالزامات استاندارد ISO9001 لذا پیشنهاد میگردد همزمان بااخذ گواهینامه ایزو صنایع غذایی گواهینامه ایزو9001 اخذ گردد .
متقاضیان اخذ گواهینامه ایزو صنایع غذایی توسط موتور جستجوگر گوگل کلمات کلیدی سرچ میکنند همانند :
استانداردهای بین المللی صنایع غذایی , استاندارد ملی مواد غذایی , گواهینامه های صنایع غذایی , انواع ایزو درصنایع غذایی , استاندارد صنایع غذایی HACCAP , استاندارد های مواد غذایی اروپا , استاندارد های بسته بندی مواد غذایی , فهرست استانداردهای ملی مواد غذایی .