Safer Food Better Business (SFBB) بسته ای برای کسب و کارهای پذیرایی کوچک است که توسط آژانس استانداردهای غذایی و صنعت ایجاد شده است تا به مشاغلی مانند رستوران ها، کافه ها، غذای آماده، پرستاران کودک، خانه های نگهداری، مراکز پذیرایی مشابه و خرده فروشان مواد غذایی کمک کند تا غذا را ایمن و مطابق با آن تهیه کنند.
همه مشاغل مواد غذایی طبق قانون ملزم به داشتن یک سیستم مستند بر اساس اصول HACCP (نقطه کنترل بحرانی تجزیه و تحلیل خطر) هستند. این سیستم باید مشخص کند که کسب و کار شما چگونه مواد غذایی ایمن تولید می کند.
سیستم شما باید هر گونه خطری را که ممکن است بر ایمنی غذا تأثیر بگذارد شناسایی کند. باید مشخص کند که چگونه این خطرات کنترل خواهند شد، چگونه آن خطرات نظارت خواهند شد و اگر مشکلی پیش بیاید که ایمنی مواد غذایی را به خطر بیندازد، چه اقداماتی انجام خواهد شد. هر یک از این مراحل باید یادداشت شود.
با استفاده از بسته Safer Food Better Business، تکمیل بخش های Safe Method و Management، استفاده از دفترچه ثبت روزانه، بررسی منظم رویه ها برای اطمینان از درست بودن این بسته ها و آموزش کارکنان در نحوه استفاده از بسته، کسب و کارها می توانند از این قانون پیروی کنند. مورد نیاز
عدم استقرار یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مستند و رویه های مکتوب به طور قابل توجهی بر رتبه بهداشت مواد غذایی برای یک تجارت تأثیر می گذارد.
کارکنان شما باید در وظایفی که از آنها انتظار دارید به طور مناسب آموزش ببینند. آموزش باید شامل بخش هایی از بسته کسب و کار بهتر غذای ایمن (SFBB) مرتبط با نقش آنها باشد.
پک به گونه ای طراحی شده است که می توانید از آن برای ارائه آموزش های خانگی بر روی روش های انتخابی خود استفاده کنید. شما باید هر آموزشی را که به کارکنان خود می دهید ثبت کنید، می توانید از قسمت آموزش پک برای این کار استفاده کنید.
باید به خاطر داشته باشید که این جایگزینی برای آموزش های بهداشتی اولیه غذایی معتبر نیست. شما همچنان باید شناسایی کنید که کدام یک از کارکنان به آموزش اضافی نیاز دارند، به عنوان مثال. سرپرستان و مدیران
برای مطالب آموزشی بیشتر به وب سایت آژانس استانداردهای غذایی مراجعه کنید.
قانون SFBB را به عنوان استاندارد تعیین نکرده است، اما این جعبه ابزار با در نظر گرفتن مشاغل کوچک ایجاد شده است. سیستم های دیگری بر اساس سیستم نقطه کنترل بحرانی تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) وجود دارد که مطابق با قانون هستند، به عنوان مثال. Cooksafe - یک نسخه اسکاتلندی است که همچنین قابل دانلود است. کتابچه راهنمای غذاخوری
سایر سیستم ها ممکن است برای کسب و کار شما هزینه داشته باشند و باید اطمینان حاصل کنید که الزامات قانونی را برآورده می کند.
استاندارد مواد غذایی، SFBB
قوانین بهداشت مواد غذایی، پذیرندگان را ملزم به داشتن یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مستند می کند
اگر یک کترینگ کوچک هستید که به طور منظم غذا را برای عموم مردم سرو میکنید، آژانس استانداردهای غذا (FSA) یک سیستم رایگان و آسان برای شما به نام غذای ایمنتر، تجارت بهتر (SFBB) ایجاد کرده است.
برای راهنمایی در مورد استفاده از سیستم غذای ایمن، کسب و کار بهتر و دانلود بسته جدید یا بسته پر کردن دفتر خاطرات، به وب سایت آژانس استانداردهای غذایی مراجعه کنید.
هر بسته SFBB به پنج بخش شامل تعدادی برگه اطلاعات به نام "روش های ایمن" تقسیم می شود. روشهای ایمن معمولی شامل دستورالعملهایی در مورد طبخ ایمن غذا و گرم کردن مجدد است. تصمیم بگیرید که کدام روش های ایمن برای کسب و کار شما اعمال می شود و آنها را دنبال کنید. در مجموع حدود بیست روش ایمن وجود دارد اما همه آنها برای همه مشاغل کاربرد ندارند.
دفتر خاطرات ارائه شده در بسته به شما کمک می کند تا سوابق خود را نگه دارید. همچنین شامل بررسی چهار هفتهای میشود تا اطمینان حاصل شود که سند بهروز باقی میماند و به شما کمک میکند تا مشکلات رایج را شناسایی و برطرف کنید.